Εμφιαλωμένα

Εμφιαλωμένα

ΕΛΞΙΣ ΛΕΥΚΟ – ΡΟΔΙΤΗΣ

Από επιλεγμένους αμπελώνες της Αχαΐας ένα μοντέρνο, ελαφρύ λευκό κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων. Μεστό και δροσερό στο στόμα συνοδεύει ιδανικά τους καλοκαιρινούς θαλασσινούς μεζέδες, τα ψάρια, τις ελαφριές γεύσεις πουλερικών και ζυμαρικών. Απολαύστε το στους 12°C.

EΛΞΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ  – ΜΑΥΡΟΥΔΙ / MERLOT

Ένας σαγηνευτικός συνδυασμός ερυθρών ποικιλιών της Αχαΐας μας δίνει αυτό το μοντέρνο και ελαφρύ ερυθρό κρασί γεμάτο με αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων και κόκκινων λουλουδιών.Μεστό και βελούδινο στο στόμα συνοδεύει ιδανικά το ψητό κρέας και τα ζυμαρικά με κόκκινες ελαφριές σάλτσες. Απολαύστε το στους 16°C.

ΕΛΞΙΣ ΡΟΖΕ – ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ / ΡΟΔΙΤΗΣ

Από επιλεγμένους αμπελώνες της Αχαΐας δημιουργήσαμε αυτό το μοντέρνο και ελκυστικό ροζέ κρασί γεμάτο με αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών.Μεστό και δροσερό στο στόμα συνοδεύει ιδανικά πίτσες, ασιατική κουζίνα, ελαφρά λαδερά και ζυμαρικά. Απολαύστε το στους 12°C.

ΑΡΙΑΔΝΗ

Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΝΩΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΑΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΘΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ,ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ,Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ:ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΝΗΜΑ (Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ) ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ. 
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΛΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΩΜΑ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΟΣΧΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΟ. ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΜΑΛΑΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΞΥΤΗΤΑΣ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΟΞΕΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 14-16©

MΟΛΠΗ

ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΗΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΝΥΜΦΕΣ(ΝΑΪΑΔΕΣ)ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ.ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΚΤΩ,ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΛΠΗ(ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΦΩΝΗ).

ΕΞΩΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ,ΤΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ,ΛΑΜΠΕΡΟ,ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΛΥΚΟΥ,ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ. ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΟΞΥΤΗΤΑ,ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΕΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ,ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ  ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ,ΦΡΕΣΚΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑ ΚΡΕΑΤΩΝ.

ΑΡΟΣΗ

Η ΑΡΟΗ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. Η ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΜΗΛΟ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ,ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ(ΑΡΟΣΗ)ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟ ΜΕΡΛΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ. ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ.ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΑΝΙΝΕΣ, ΧΥΜΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΦΙΝΑ ΟΞΥΤΗΤΑ, ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΤΕΛΕΙΩΜΑ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 16-18©

ΑΓΙΩΡΓΊΤΙΚΟ / AGIORGITIKO

Ένα μοντέρνο ερυθρό κρασί παλαίωσης. Έντονα πορφυρό χρώμα και πλούσιο, σύνθετο άρωμα κόκκινων φρούτων, μπαχαρικών και ξηρών καρπών. Κυριαρχούν τα αρώματα της μαρμελάδας φράουλας, του μύρτηλου, της κανέλας , του μοσχοκάρυδου και του καβουρ-δισμένου φουντουκιού. Πλούσια και μεστή γεύση, δομημένο στο στόμα με ισχυρές αλλά βελούδινες τανίνες. Απολαύστε το στους 18°C.

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ / MALAGOUSIA

Ένα μοντέρνο λευκό ξηρό κρασί με έντονη την τυπικότητα της Μαλαγουζιάς και την έκφραση του terroir των ορεινών αμπελώνων των Πλαγιών της Αιγιαλείας. Πλούσιο άρωμα από βότανα της ελληνικής φύσης, εσπεριδοειδή και εξωτικά φρούτα. Μεστό και σύνθετο στο στόμα, με δροσερή οξύτητα. Απολαύστε το στους 12°C.