ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΝΟΥ

Στα πλαίσια της HORECA 2023 η εταιρεία μας Κρασιά Καπαρδέλη συμμετείχε στο
περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού με Live Cooking και γευσιγνωσίας των προϊόντων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ‘Greekbreakfast-Ελληνικό Πρωινό’,
την υπεύθυνη του Προγράμματος Ελληνικού Πρωινού του Ξ.Ε.Ε. κυρία Σίσσυ Αγγελοπούλου
και τέλος

τον Consultant Chef   Στράτο Ιωσηφέλλη του Ελληνικού Πρωινού που μας έκανε την τιμή να συμμετάσχουμε μαζί του. 

Με τις υπέροχες δημιουργίες του από τα προϊόντα της εταιρείας Κρασιά Καπαρδέλη και παραγωγών της χώρας μας απογείωσε τους γευστικούς κάλυκες των παρευρισκόμενων και  πλήθους επισκεπτών