Skip to content
Toggle Navigation
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εμφιαλωμένα
Ελξις λευκό
Eλξις κόκκινο
Έλξις ροζέ
Αριάδνη
Mόλπη
Άροση
Αγιωργίτικο
Μαλαγουζιά
PREMIUM
Αγιωργίτικο
Μαλαγουζιά
ΛΕΥΚΑ
ΚΟΚΚΙΝΑ
ΡΟΖΕ
ΗΜΙΓΛΥΚΑ
PET ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Ξηρός Λευκός
Ξηρός Ερυθρός
Ξηρός Ροζέ
Ημίγλυκος Λευκός
Ημίγλυκος Ερυθρός
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Βραβευμένα Κρασιά
Φρανκφούρτη 2018
Θεσσαλονική 2021
Φρανκφούρτη 2022
ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΠΑΣΧΑ
BLOG
έγραψαν για εμάς
Είπαν για εμάς
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΡΥΓΟΣ / ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ
HORECA 2023
ΛΕΥΚΩΜΑ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
EL
NL
EN
FR
DE
EL
IT
έγραψαν για εμάς
Συνέντευξη στο περιοδικό Γαστρονομίας "ΕΥΖΗΝ"
Ο Chef Κώστας Κωβαίος , επιμελήθηκε ένα υπέροχο Food and Wine pairing με τα κρασιά Καπαρδέλη, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό!!!