Μια ξεχωριστή συνάντηση γεύσης, λόγου και οινικής φιλοσοφίας φιλοξενεί το νέο τεύχος του περιοδικού Γαστρονομίας “ΕΥ ΖΗΝ”, με επίκεντρο τα Κρασιά Καπαρδέλη.
Ο Chef Κώστας Κωβαίος, με τη γνωστή του δημιουργική προσέγγιση, επιμελείται μια εκ βαθέων συνέντευξη με τους ιδιοκτήτες Τάσο και Σταύρο Καπαρδέλη, οι οποίοι μιλούν για την ιστορία του οινοποιείου, την αγάπη για τη γη και τα σταφύλια, καθώς και για τα κρασιά που γεννήθηκαν μέσα από πάθος και συνέπεια.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα εξαιρετικό Food & Wine Pairing, στο οποίο ο σεφ συνδυάζει επιλεγμένες ετικέτες του Κτήματος με μοναδικές γεύσεις, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την προσωπικότητα των κρασιών Καπαρδέλη μέσα από την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας.
Ο Chef Κώστας Κωβαίος , επιμελήθηκε ένα υπέροχο Food and Wine pairing με τα κρασιά Καπαρδέλη, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό!!!