
Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα θερμό και ειλικρινές ευχαριστώ στον Executive Chef Κωνσταντίνο Κωβαίο, για το γαστρονομικό ταξίδι που μας προσέφερε μέσα από τις μοναδικές του δημιουργίες. Η συνύπαρξη των πιάτων του με τη Μαλαγουζιά Limited Edition 2024 από τα Κρασιά Καπαρδέλη, αποτέλεσε μια εμπειρία γευστικής αρμονίας και αισθητικής υπέρβασης.
Με λόγο που θυμίζει οινική ποίηση και γαστρονομική αφήγηση, ο σεφ ανέδειξε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιδιαίτερη συσκευασία της Μαλαγουζιάς μας – μια κασετίνα-σκακιέρα που συνδυάζει τη συμβολική τέχνη του σκακιού με τη στρατηγική της οινοποίησης. Η ματιά του μετουσίωσε μια συσκευασία σε τελετουργία, και το άνοιγμα ενός κρασιού σε πράξη πολιτισμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε και προς την κυρία Δήμητρα Δολιανίτη, Ιδιοκτήτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλο της Hospitality Ambassadeurs και Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Travel Cuisine, για την άψογη παρουσίαση και προβολή της δουλειάς μας. Το δημοσιογραφικό της κείμενο απέδωσε με ακρίβεια, ευαισθησία και σεβασμό την ουσία της προσπάθειάς μας.
Είναι τιμή μας που άνθρωποι τόσο καταξιωμένοι, δημιουργικοί και οξυδερκείς, αντιλαμβάνονται και προβάλλουν το όραμά μας.
Η Μαλαγουζιά – Σκακιέρα έγινε, μέσα από τα δικά τους μάτια, όχι μόνο ένα κρασί… αλλά μια εμπειρία, ένα έργο, μια κίνηση πολιτισμού στο ταμπλό της γεύσης.
Με εκτίμηση,
Κρασιά Καπαρδέλη